Cosuri de fum ceramice Schiedel

Cere oferta!

Schiedel este un cos de fum profesionale din gama Bramac, cu tubulatura de samota de inalta calitate.

Conceput special pentru seminee pe lemne, sobe, centrale sau cazane de mare putere, asigurand evacuarea sigura a gazelor de ardere si a fumului emanate de acestea. Cosul de fum Schiedel este usor de montat, fiind construit din elemente prefabricate si are o durata mare de viata fara a necesita reparatii ulterioare sau inlocuiri.

Rezista la condens acid si soc termic, indiferent de combustibilul utilizat. Garantia este de 30 de ani.

 

COS DE FUM SCHIEDEL UNI

Este un cos de fum profesional, ceramic, folosit in cazul combustibililor solizi, gazosi sau lichizi. Asigura evacuarea cu tiraj natural a fumului si gazelor de ardere ce pot proveni de la generatoare de caldura individuala, cazane pentru instalatii de incalzire centrala, instalatii termice industriale. 

 

Componente:

- Tubulatura Schiedel de samota cu racorduri

- Termoizolatie din placi de vata minerala bazaltica

- Manta prefabricata de beton, cu protectie mecanica si stabilitate

- Accesorii: piatra soclu, grilaj de ventilare, usa de curatare, con, placa de acoperire

 

Disponibil intr-o gama de tipodimensiuni pentru un canal, doua canale egale/inegale sau un canal de fum si unul de aerisire.

Dimensionarea corecta a diametrului interior util al cosului de fum este foarte importanta pentru corelarea dintre focar, elementele de racordare si cosul de fum, ceea ce poate duce ulterior la un consum redus de combustibil si o functionare optima a sursei de incalzire.

 

Asigurarea rezistentei si stabilitatii le revine beneficiarilor, prin luarea unor masuri de asigurare statica.

 

 

COS DE FUM SCHIEDEL RONDO

Cos de fum profesional cu tubulatura de ceramica, rezistent la condens acid si umiditate agresiva. Este prevazut cu izolatie termica ventilata pentru a fi protejat de umiditate, si este conceput special pentru evacuatea fumului si gazelor de ardere cu temperaturi intre 190 si 400 grade. Se monteaza usor, fiind compus din elemente prefabricate.

 

Componente: 

- Tubulatura de samota Schiedel,

- Vata minerala bazaltica

- Mantale prefabricate din beton

- Colector de condens, usita de curatare, deflector, placi frontale cu coltare

 

Dimensiuni exterioare: 38x38 cm, tipodimensiune: ø 20 cm.

 

 

COS DE FUM SCHIEDEL QUADRO

Cos de fum profesional conceput special pentru locuinte cu mai multi beneficiari, localizati la etaje diferite, deoarece poate determina costurile pentru fiecare beneficiar in parte. Pentru siguranta deplina, gazele se emana deasupra nivelului acoperisurilor.

Sunt compuse din doua canale coaxiale distincte, de fum si de aer de combustie. Datorita preincalzirii aeurlui, randamentul centralelor termice creste si costurile pentru evacuare sunt mai reduse, fiind impartite intre mai multi beneficiari. Cosul de fum se monteaza usor, are garantie timp de 30 ani si nu necesita interventii sau reparatii costisitoare.

 

Componente:

- Tubulatura de samota Schiedel

- Manta prefabricata din beton usor

- Accesorii: piatra soclu, piese de racordare, usita de curatare, con de evacuare, set de asigurare statica

 

Cere oferta!