Despre noi - Montaj seminee si sobe pe lemne in Covasna

 

Cine suntem?

Din anul 2000 ne-am ocupat de comercializarea sticlei termorezistente si a placilor de calsil folosite in constructia semineelor pe lemne.

La scurt timp am observat o cerere tot mai mare a clientilor pentru modalitati de incalzire a locuintelor in mod cat mai eficient, cu durata mare de viata si randament bun.

Astfel am inceput sa comercializam focare de inalta calitate, seminee tip centrala, sobe pe lemne, cosuri de fum, accesorii si alte materiale folosite in constructia semineelor pe lemne.

Oferta noastra a fost bine primita iar numarul de clienti multumiti a inceput sa creasca tot mai mult. Am inceput sa formam oameni pentru montajul semineelor si al cosurilor de fum, iar astazi ne mandrim cu o echipa bine pregatita si specializata.

Peste 100 de seminee si cosuri de fum sunt montate anual de echipa noastra, in intreaga tara.

Serviciul de montaj seminee sau termoseminee este disponibil si in orasele Sfantu Gheorghe, Targu Secuiesc, Baraolt, Intorsura Buzaului si in intreg judetul Covasna si orasele invecinate. Constructia semineului se realizeaza conform preferintelor clientilor, respectand normele de siguranta si rezistenta, dupa discutii in detaliu si consultanta in alegerea celui mai eficient si potrivit focar de semineu, in functie de tipul de locuinta. Nu ezita sa ne contactezi pentru a face cea mai buna alegere!

 

 

De ce sa ne alegi pe noi?

  • Suntem parteneri oficiali ai companiilor de renume international Kratki, Bef-Home, Plewa, Schiedel, Flamen, Brunner
  • Gasesti tot ce ai nevoie pentru a-ti construi un semineu, termosemineu sau cos de fum, la un click distanta
  • Comercializam doar produse de inalta calitate, pentru care oferim garantie
  • Echipa specializata si cu experienta in montajul semineelor, sobelor si cosurilor de fum
  • Oferim transport gratuit pentru orice model de focar, termofocar, soba pe lemne sau cos de fum
  • Livram in cel mai scurt timp, direct la domiciliu
  • Stam la dispozitie cu consultanta gratuita pentru orice nelamurire sau intrebare

 

 

Care este misiunea noastra?

Sa aducem caldura in locuinte si in inimi – prin construirea unui semineu in orice stil preferat, care sa distribuie caldura in intreaga locuinta, sa incante privirile si sa atraga intreaga familie in jurul lui.

 

Sa realizam o constructie ce rezista o viata intreaga, fara a necesita reparatii ulterioare. Acest lucru se realizeaza prin folosirea exclusiva a produselor de inalta calitate si prin montajul profesionist.

 

Sa cream o ambianta placuta prin arderea lemnelor intr-un semineu sau prin flacara biosemineelor, ce nu necesita lemne sau cos de fum. De aceea dispunem de o gama variata de sisteme de incalzire, potrivite in diverse tipuri de locuinte si conforme cu preferintele beneficiarilor.