Cosuri de fum profesionale

Iti punem la dispozitie o gama de cosuri de fum profesionale, produse de calitate inalta la preturi accesibile! Hornuri de fum din material ceramic, inox, caramida, samota - interior sau exterior, produsul perfect pentru locuinta ta! Cosul de fum reprezinta cea mai importanta investitie pentru semineul tau, chiar daca nu e una dintre cele mai ieftine solutii, cu siguranta este una dintre cele mai profesioanale, sigure si la un pret comptetitiv!
Alege un cos de fum ceramic potrivit pentru caminul tau, si bucura-te toata viata de siguranta, calitate si necesarul optim pentru casa ta, cu un horn ceramic sau din inox!
Iti oferim transport gratuit si rapid in Covasna, Sfantu Gheorghe si imprejurimi, dar si in orice alte localitati din Romania! .

COS DE FUM PROFESIONAL - DE CE SA OPTEZI PENTRU UNUL?

Cosul de fum reprezinta cea mai importanta componenta a sistemului de incalzire a locuintei, de aceea una dintre cele mai bune alegeri poate fi cosul de fum din samota interioara invelita in izolatie de vata bazaltica cu mantale de beton sau un cos de din inox!

Hornul trebuie sa fie rezistent, sa aiba o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata - iar in final trebuie sa statisfaca corect necesarul de evacaure al semineului tau. 

Iata cateva criterii despre cosurile de fum:

Lungimea cosului trebuie sa fie mai mare decat coama casei. De ce? Pentru a evita problemele de functionalitate, precum racirea fumului, deoarece acesta impiedica procesul de functionare optima a cosului dar si riscul de a patrunde in incapere fumul. 

Diametrul hornului acesta are rolul de a impiedica depunerile de funingine si consum ridicat de lemn, asigurand un tiraj optim dispozitivului. 

Montarea cosului de fum trebuie realizata de catre personal autorizat si calificat, indiferent ca e interior sau exterior! 

 

 

Un cos de fum recomandat, bine instalat, testat si certifcat

Pentru o durata lunga de viata o buna functionalitate, opteaza pentru un horn de casa izolat - astfel vei evita problemele legate de condens, coroziune, tiraj. Poate nu e cea mai ieftina varianta, insa este sigura, calitativa ce se adapteaza oricarei preferinte, iar preturile cosurilor de fum, dar si celorlalte produse sunt variate, in functie de combustibil, calitate, tipul hornului, diametru si inaltime. Orice produs profesional este recunoscut datorita calitatii si caracteristicilor, de aceea clientului sisteme testate si certificate conform standardelor in vigoare.  

In punem la dispozitie in judetul Covasna cosuri de fum profesioanele pentru orice tip de dispozitive de incalzire de la seminee, sobe pe lemne, centrale termice pe lemne/peleti/ulei/gaz pana a gratare de gradina si alte sisteme de incalzire. 

Importanta cosului de fum in cadrul instalatiei de incalzire este un proces ce trebuie realizat cu maxima atentie, pentru in timpul incalzirii, sistemul de încălzire devine elementul cel mai expus solicitarilor extreme din procesul de funcționare, precum: variatii de temperatura, atacuri chimice sau incendiile pornite pe cosul de fum.

 
 

Siguranta, eficienta maxima, calitate, rezistenta si randament

Toate cosurile de fum din magazinul nostru online sunt profesionale, dezvoltate cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, avand un raport calitate-pret excelent! Colaboram cu unele dintre cele mai puternice branduri din domeniul cosurilor de fum, producatori de renume din Europa ce se afla intr-o continua dezvoltare pentru gasirea celor mai bune si performante sisteme de evacuare a gazelor de ardere. Toate acestea pentru ca fiecare dintre noi sa se bucure de caldura si foc fara griji, oferind siguranta si eficienta maxima in exploatare!

 

In oferta noastra veti gasi sisteme complete de cos de fum atat pentru interior cat si pentru exterior, din ceramica sau inox, cu un standard de calitate superioara la preturi competiive! 

Bucura-te de toate beneficiile si confortul pe care gama noastra o ofera, printre care: siguranta interioara, rezistenta la condensul acid, siguranta caminului tau, radament energetic maxim, fara riscuri uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon.

 
 

Cosuri de fum ceramice

Aceasta categorie ofera un design si aspect unic, o functionalitate excelenta, tehnologie inovatoare si extrem de eficienta energetic. Cosurile de fum ceramice sunt compatibile cu toate tipurile de combustibil: solid, gazon, lichid ( lemn, carbuni, gaz, bricheti, peleti, ulei). 

In plus, dispun de o gama larga de dimetre interioare pentru locuinte, case de vacanta, cabane sau alte cladiri. Sunt sisteme de evacuare dispuse in triplustrat, formate din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si mantale prefabricate din beton usor la exterior.

Prezinta o rezistenta ridicata in timp, foarte trainice, gandite sa tina o viata intreaga, avand o garantie de 30 ani. Sunt sisteme usor de montat, fiind realizate din elemente prefabricate, samota, beton, la preturi accesibile!

 
 
 

Cosuri de fum din inox

O categorie de cosuri de fum cu o imbinare armonioasa intre tehnica de evacuare de ultima ora designul modern. Au un domeniu larg de aplicabilitate, fiind potrivite pentru locuinte dar si spatii industriale, si un nivel inalt de performanta. 

Prezinta o rezistenta ridicata si nenumarate posibiltati de configurare, fiind recunoascute si pentru designul ultramodern si atractiv. Au o eficienta maxima in functionare, sunt usor si rapid de montat, dar si manipulare conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performante de care dispun, ceea ce le fac sa fie surse ideala de racordare a dispozitivelor termice.  

 

Solutii de racordare

Iti oferim si solutii de conectare si legatura la diferite surse termice, astfel ca in catalogul nostru vei gasi numeroase accesorii utile montarii si intretinerii cosului de fum, precum solutii de racordare, imbinare sau legatura, dar si accesorii (elemente importante pentru montarea si instalarea functionala a cosului de fum). Piesele de imbinare se monteaza primele pe evacuarea semineelor, sobelor sau centralelor, in plus temperatura este mai ridicata aici, chiar si fata de cosul de fum. Acesta fiind un motiv foarte important pentru care calitatea elementelor folosite este vitala atat pentru scapari de gaze, dar si pentru rezistenta in timp. 

 

 

 

Unelte, accesorii si produse pentru intretinerea cosurilor de fum

Pentru curatarea cosurilor de fum uneltele si ustensilele joaca un rol foarte important, deoarece hornul este elementul cel mai important intr-o constructie termica. Periodic este necesara curatarea si intretinerea cosului de fum realizata de catre personal calificat folosind ustenisle speciale, precum kituri si seturi pentru curatarea si intretinerea hornului si incintei semineului. 

In plus, semineul tau necesita si solutii, purda concentrata, pliculete sau pastile si chiar prafuri speciale de intretinere - la noi vei gasi aceste solutii de intretinere a canalului de evacuare al hornului, de la iesirea din focarul semineului si pana la terminalul de deasupra acoperisului.

Toate acestea desi nu par importante ele joaca un rol esential pentru buna functionare a traseului de fum din instalatia termica. 

 

 

Servicii specilizate si profesionale

Tot ce ai nevoie pentru servicii in lagatura cu cosul de fum, echipe proprii sau recomandate pe teren. Iti punem la dispozitie in Covasna personal specializat pentru construirea profesionista a unui horn ceramic sau montajul unui cos de fum din inox izolat.Indiferent ca iti putem oferii noi aceste servicii sau sa iti recomandam pe cineva, ne vom asigura ca o sa beneficiezi de cele mai bune servicii si ca o sa fi multumit in punerea in opera a produselor. 

 

 

 

 

 

Anual in Romania peste 4000 de metri liniari de cosuri de fum

Anual avem mii de clienti in toata tara, oferindu-le servicii de inalta calitate, siguranta si o indelunga activitate de peste 20 de ani. 

De aceea te sfatuim sa alegi pentru tine si caminul tau, alege un cos de fum profesional ce iti asigura siguranta in utilizare, eliminand riscurile incendiilor care apar la cosurile de fum neetansate, un tiraj optim de functionare pentru un randament maxim al dispozitivului. 

Optand pentru serviciile noastre va garantam o buna functionare, dar si suportul echipei noastre inca de la primele stadii ale proiectului, de la alegerea cosul de fum si pana la instalarea acestuia.