Seminee Decorative

In perioadele racoroase ale anului, tot ce iti poti dori este un spatiu primitor, calduros si care sa iti ofere un sentiment de confort. Indiferent ca vorbim despre apartamente, case sau cabane, amplasarea unui semineu fals decorativ poate adauga o nota de stil si eleganta livingului sau camerei de zi, avand optiunea de a genera si caldura in spatiile mai reduse ca dimensiuni, si devenind chiar dispozitive economice!

Mai mult, investitia intr-un astfel de sistem nu te va ajuta doar pe timpul iernii, ci si in perioadele mai calde din an, cand iti doresti sa te bucuri de frumusetea flacarilor sau a sunetului lemnelor mocnind pe fundal, datorita tehnologiei performante de fabricare LED cu aspect ultra-realist 3D, dar si functiei optionale de sunet!

Catalogul nostru iti pune la dispozitie o gama generoasa de dispozitive decorative false, in diferite modele si configurari, astfel ca tu sa iei cea mai buna decizie pentru locuinta ta din Covasna si imprejurimi!

Opteaza pentru o solutie rentabila ca pret si eficienta, cu design aparte si costuri minime de intretinere si imbracaminte din MDF, lemn sau imitatie de marmura, pe diferite dimensiuni si culori!

BIOSEMINEE

 

 

Poti opta pentru modelul preferat dintr-o categorie variata de sisteme pe baza de bioetanol, ce incorporeaza o tehnologie de fabricare avansata si prezinta finisaje inovative, cu un design minimalist si un aspect al flacarilor inconfundabil! In plus, biosemineele din catalogul nostru nu necesita un cos de fum pentru o utilizare sigura si eficienta, devenind in acest mod o optiune ideala atat pentru casa, cat si pentru bloc, si fiind disponibile in diverse tipuri cu ar fi tip portal (cu rama sau chenar), in diferite nuante (alb, maro, negru) si cu posibilitate de amplasare pe perete sau incorporare in piese de mobilier, la pret ieftin si avantajos, cu transport asigurat in Covasna si imprejurimi!

 

SEMINEE ELECTRICE

 

In aceasta gama se incadreaza dispozitive electrice cu o eficienta ridicata in generarea de caldura, mai ales in spatiile de dimensiuni mai reduse, inlocuind in mod perfect clasicul semineu pe lemne. In plus fata de varianta clasica de semineu, acestea functioneaza pe baza de tehnologie performanta 3D cu ecran LED special care ofera un aspect ultra-realist si captivant al flacarii, fiind si foarte compacte, cu o utilizare confortabila si la dispozitia ta in Covasna si orasele aferente! Ai posibilitatea de a alege semineul electric care se incadreaza cel mai bine in design-ul livingului tau sau in oricare alta incapere din caminul tau, acestea fiind disponibile pentru achizitie in diferite dimensiuni si configuratii, cu un pret ieftin si costuri reduse de mentenanta, reziduuri minime de cenusa dar si transport garantat la usa casei tale!

Raportandu-ne la tehnologia pe baza careia functioneaza, semineele electrice se impart in doua game importante si anume cele cu LED (gama TAGU) si cele cu VAPORI DE APA (Glow Fire), prima gama cuprinzand sisteme cu o eficienta crescuta dovedita in generarea de caldura in spatii mai mici ca dimensiuni si cu o influenta pozitiva si asupra mediului inconjurator, oferind posibilitatea de alegere din diferite tipuri si configurari: de perete sau incastrabile, cu rama MDF in stil clasic, modern, vintage sau contemporan, pe diferite culori (alb/maro/negru) si oferind un efect de flacara deosebit si captivant! In cea de-a doua categorie se incadreaza sistemele pe baza de tehnologie ultra-performanta Opti-Myst, oferind de asemenea un aspect ultra-realist al flacarii si un adevarat joc de lumini, multumita imaginii asupra focului pe doua laturi diferite!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

Foarte des intalnite si sub numele de fire pits, sistemele tip vatra pe lemne reprezinta o solutie avantajoasa din punct de vedere termic, daca iti doresti sa beneficiezi de o atmosfera primitoare si calduroasa chiar in propria curte sau gradina din Covasna, imbunatatind considerabil si aspectul estetic al spatiilor exterioare. Folosesc sistemul de ardere in bolul metalic, generand caldura in mod rapid, eficient si cu un pret ieftin!

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

Iti oferim o varietate larga de tipuri de seminee pe peleti care dau dovada de eficienta in asigurarea confortului termic in aer liber, atunci cand temperatura de afara se afla in scadere, si care produc un aspect captivant al flacarilor si o atmosfera primitoare pe terasa sau foisorul din curtile si gradinile din Covasna si imprejurimi! Sistemul automatizat pe care il includ determina o utilizare rapida si facila, tot ce trebuie tu sa faci fiind asezarea peletilor in rezervorul semineului si in doar cateva minute vei avea parte de o ambianta placuta dar si un spectacol de lumini, datorita sticlei cu vedere panoramica 360!

 

INCALZITOARE PE GAZ

 

 

Fa cunostinta cu generoasa noastra colectie de incalzitoare pe gaz, cu un design modernist si o eficienta ridicata in generarea de caldura in spatiile exterioare din Covasna si imprejurimi! Functioneaza pe baza de propan-butan sau propan pur, la butelie, dand dovada de o eficienta ridicata dar oferind si un aåspect captivant de flacara, disponibile in diferite modele, dimensiuni sau culori, la pret ieftin si atractiv!

 

BIOSEMINEE DE EXTERIOR

 

 

Descopera gama de dispozitive pe bioetanol destinate utilizarii in spatii exterioare si care functioneaza pe acelasi principiu ca in cazul biosemineelor pentru interior, diferenta fiind data de posibilitatea de a fi mutate in siguranta si cu usurinta, conform preferintelor sau necesitatilor utilizatorului!!

 

RAME DECORATIVE

Adauga un plus de estetica livingului tau sau oricarei alte incaperi din locuinta, achizitionand o rama decorativa cu design modern, vintage sau contemporan, in diferite culori cum ar fi alb, maro, negru, gri sau bej! Chiar daca nu iti doresti sa optezi pentru un dispozitiv termic dar vrei ca aspectul inedit al unui semineu sa imbunatateasca decorul interior al casei tale, cea mai avantajoasa si economica varianta este regasita in gama noastra de rame decorative, la pret ieftin, costuri de mentenanta aproape inexistente si transport garantat la tine acasa!